Karriär

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

För mer information och intresseanmälan:

Våra adresser finner du på sidan Kontakter

 

 

 

Automation

KLT Konsult AB har just nu stor efterfrågan på automationsingenjörer, är du redo för en ny utmaning?

Vi arbetar med automationsprojekt inom svensk processindustri där vi åtar oss funktionsåtaganden eller ingår i beställarens projektorganisation.

Vi efterfrågar speciellt:

  • Automationsingenjörer med kompetens inom ABB 800xA och/eller ABB Advant.
  • Automationsingenjörer med inriktning elkonstruktion.
  • Automationsingenjörer med inriktning instrumentering.

Yngre sökande eller sökande med dokumenterad erfarenhet är välkomna att söka. B-körkort fodras då resor i perioder är en naturlig del av din roll.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan till Peter Kavcic (Gruppchef Industri) 

 El- och installationsteknik

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? KLT Konsult är verksamt inom el- och automationsteknik i Sydöstra Sverige, med kontor i Kalmar, Växjö, Kristianstad, Oskarshamn och Västervik. Vi söker nu en uppdragsledare för el- och installationsteknik till Växjökontoret.

KLT ingår i Euroconkoncernen, ett expanderade bolag som idag sysselsätter cirka 275 medarbetare. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder med huvudkontor i Örnsköldsvik. I 30 år har vi erbjudit kvalificerade tekniska tjänster inom industri-, installations- och energisektorn. Projekten omfattar både ny- och ombyggnationer med varierande storlek och komplexitet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som medarbetare hos KLT blir du en del av ett företag med framåtanda och hög teknisk kompetens. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Vi månar om våra anställda och hos oss finns det goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj- och fritidsliv. Vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån vid behov, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Arbetsbeskrivning
Som uppdragsledare är du den primära kontakten mot kund avseende tid, kostnad och kvalitet, och du ansvarar för att både skapa nya och utveckla befintliga kundrelationer i närområdet. Du kommer att leda och delta i större uppdrag, men även självständigt utföra projekteringsarbeten i mindre projekt. Du arbetar i nära samarbete med övriga KLT-kontor och då främst med kontoren i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Du utgår från vårt kontor i Växjö, som har 15 medarbetare med en härlig kamratlig stämning. Vi sitter i centralt belägna lokaler med egna kontorsrum. Vi erbjuder en trivsam arbetsplats för dig som vill påverka och utveckla avdelningens tillväxt och framgång. 

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning samt har minst fem års erfarenhet av el- och installationsteknik. Du har goda kunskaper gällande projektering inom byggsektorn och har ett etablerat lokalt kontaktnät i branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av CAD-verktyg för elkonstruktion såsom Revit, och har erfarenhet av att arbeta i modern IT-miljö.

Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. I och med den breda kontaktbasen som konsultrollen innebär bör du ha en förmåga att samarbeta och ha ett kommunikativt förhållningssätt till både arbetskollegor, leverantörer och kunder. Du är tekniskt intresserad och van att jobba mot uppsatta mål med tid, kostnad och kvalitet i fokus. Som person är du är engagerad och samarbetsvillig, lojal, noggrann och tycker om att arbeta med andra människor.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 
Vi har gjort våra val angående externa leverantörer och undanber oss därmed fler erbjudanden.

Välkommen med din ansökan till Johan Roslund (Gruppchef El- och Installationsteknik) johan.roslund@kltkonsult.se